Scheidingsplanning

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het is logisch dat hiermee emoties gepaard gaan. Waarom zou u dan alleen om hulp vragen om de zakelijke aspecten rondom uw scheiding te regelen?
 
De emoties komen in een scheidingstraject vaak als eerste aan de orde. En pas wanneer de emoties enigszins onder controle zijn, kunnen de zakelijke onderwerpen ter sprake komen. Dan kunnen er afspraken gemaakt worden die u allebei redelijk vindt. 
 
Deze gesprekken zijn niet altijd makkelijk, daarom helpen wij u daarbij.  
Bij een scheiding door mediation is ons uitgangspunt dat we aan tafel zitten met twee volwassen mensen die in staat zijn tot het nemen van rationele beslissingen. Goed weten wat ze willen, wellicht nog niet volledig op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en hulp kunnen gebruiken van een juridisch en fiscaal deskundige. 
 
FinAlliance is graag uw mediator om u beiden bij volledige het proces rondom de scheiding te begeleiden. Wij bieden u structuur en duidelijkheid bij dit proces en luisteren naar uw persoonlijke uitdagingen en wensen.
Een scheiding is iets heel persoonlijks en daarom altijd maatwerk.
 

Scheiden & Geld

Het financiele aspect rondom een scheiding wilt u goed bekijken, het gaat immers om een nieuwe start voor alle betrokkenen. 

Scheiden & Mediation

Een mediator vult aan vanuit juridisch en finaciele expertise en kan er ook aan bijdragen dat de gesprekken constructief blijven verlopen.

Scheiden & Kinderen

Wanneer er kinderen zijn betrokken bij een scheiding is dit vaak het meest belangrijke onderdeel van de scheiding.

Wat zeggen onze klanten

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te checken of dit een terechte aanvraag is en om te voorkomen dat de spam bots dit formulier indienen.