Financiele Planning

Hoe sta ik ervoor zodra ik met pensioen wil gaan?
Kan ik eventueel nog eerder stoppen met werken?
Welk inkomen krijgt mijn partner na mijn overlijden?
Welk inkomen ontvang ik wanneer ik arbeidsongeschikt raak?
Welk inkomen hou ik over bij een scheiding?

Allemaal vragen die we onszelf op een bepaald moment stellen. Helaas ook vragen die erg veel uitzoekwerk met zich mee lijken te brengen om te kunnen beantwoorden. Gelukkig zijn wij hierin gespecialiseerd en helpen wij u graag aan een duidelijk en zeker toekomstbeeld.

Financiele foto

Al deze vragen kunnen voor u beantwoord worden door het maken van een financiële planning. We beginnen altijd met het maken van een uitgebreide analyse van uw huidige financiele situatie, dit noemen wij een financiële foto. Deze financiële foto vormt de basis voor uw financiele planning, hierna kunnen we kijken naar uw vragen of wensen voor uw toekomst. Wilt u bijvoorbeeld graag eerder met pensioen of maakt u zich zorgen over uw inkomen na uw pensioen.

Rust en zekerheid

Het maken van een financiele planning kan u rust en zekerheid geven en uw toekomstdromen dichterbij halen dan u dacht.
Maar het maken van een financiele planning kan ook bijna noodzakelijk zijn bij bijvoorbeeld een scheiding. U wilt waarschijnlijk weten of een van u twee in het huis kan blijven wonen, wat de gevolgen van een scheiding kunnen zijn voor uw pensioen en hoe het precies werkt met het ontvangen van alimentatie.

Financiele Foto, helder door eenvoud

Een financiële foto geeft een duidelijk overzicht van uw huidige situatie. Het is de basis van een goede financiele planning die bijdraagt aan een gezonde financiële huishouding en een zekerder toekomst.

Gezonde blik op financiële planning

Een financiële planning creëert een duidelijk overzicht van een financiële situatie waarbij niet alleen wordt gekeken naar het heden maar ook naar uw wensen in de toekomst. Het geeft u inzichten in hoe en wanneer u uw toekomstdromen mogelijk kunt maken.

Financiele planning bij echtscheiding

Het maken van een financiele planning is bijna noodzakelijk bij een scheiding. En helaas blijkt vaak achteraf dat afspraken tussen ex-echtgenoten niet rechtsgeldig zijn uitgevoerd.
 

Wat zeggen onze klanten

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te checken of dit een terechte aanvraag is en om te voorkomen dat de spam bots dit formulier indienen.